Hooks Herrgård

Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar. 

Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär. 

På ett fantastiskt läge intill Herrgården finns ett härligt spa på 1300 kvm. Det unika med Hooks Herrgård Spa & Fitness är känslan av att röra sig i den Småländska naturen. Den vackra arkitekturen med jordnära material som trä, betong och skiffer och den oslagbara utsikten över Hokasjöns lugna vatten skapar harmoni. De fyra hörnstenarna; fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och behandlingar, kommer att vara kärnan i Hooks Herrgård Spa & Fitness. En balans mellan dessa ger oss ett ökat välbefinnande och bättre hälsa.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Faciliteter inkluderar
  • Två golfbanor
  • 1300 kvm spa
  • Gym & träningslokal
  • Sju behandlingsrum
  • Restauranger & festlokaler
Hooks Herrgård
Nyårspaket med stil
3590 / person
På Hooks Herrgård firar vi nyår med afternoon tea, spa, champagne, femrätters middag, dans och fyrverkerier. Välkommen till ett slags skönare liv.
Hooks Herrgård
Höstlov med spa
Från 1585 kr / person
(ordpris 1985 kr)
Ta med barnen på ett höstlov med sköna bad och avkoppling på Sveriges skönaste spa.
Boka
Eller ring och boka:
0393-21080
Hooks Herrgård
Söndag med spa
1485 kr / person
Förläng helgkänslan med en skön spavistelse från söndag till måndag och få möjlighet att starta arbetsveckan med ny härlig energi. Tillgång till spa & fitness, trerätters middag, logi och frukostbuffé
Boka
Eller ring och boka:
0393-21080
Hooks Herrgård
David Lindgren
2750 kr / person
David Lindgren var programledare för Melodifestivalen-17, han har själv deltagit tre ggr samt spelat en av huvudrollerna i Jersey Boys och imponerat med sin charm & röst. I oktober kommer David till Hook med en unik middagsshow!
Boka
Eller ring och boka:
0393-21080
Se alla erbjudanden