Hooks Herrgård

Hooks Herrgård

Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar. 

Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär. 

På ett fantastiskt läge intill Herrgården finns ett härligt spa på 1300 kvm. Det unika med Hooks Herrgård Spa & Fitness är känslan av att röra sig i den Småländska naturen. Den vackra arkitekturen med jordnära material som trä, betong och skiffer och den oslagbara utsikten över Hokasjöns lugna vatten skapar harmoni. De fyra hörnstenarna; fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och behandlingar, kommer att vara kärnan i Hooks Herrgård Spa & Fitness. En balans mellan dessa ger oss ett ökat välbefinnande och bättre hälsa.

Aktuella erbjudanden

Hooks Herrgård
Fredagsbubbel
1785 kr / person
Börja helgen på bästa sätt. Spendera fredagen i vårt härliga spa med sköna bad i varma och kalla källor. I paketet ingår: ceasarsallad/ räksmörgås samt ett glas mousserande vin, spa, logi och frukost
Boka
Eller ring och boka - 0393-21080
Hooks Herrgård
Söndag med spa
1485 kr / person
Förläng helgkänslan med en skön spavistelse från söndag till måndag och få möjlighet att starta arbetsveckan med ny härlig energi. Tillgång till spa & fitness, trerätters middag, logi och frukostbuffé
Boka
Eller ring och boka - 0393-21080
Hooks Herrgård
En slags skönare kväll
2185 kr / person
Är du ute efter en skön och avkopplande lördag? Med ”En slags skönare kväll” äter du en tidig middag och har sedan gott om tid för spa utan att ha några tider att passa.
Boka
Eller ring och boka - 0393-21080
Besök hemsida Tillbaka till kartan
Faciliteter inkluderar
  • Två golfbanor
  • 1300 kvm spa
  • Gym & träningslokal
  • Sju behandlingsrum
  • Restauranger & festlokaler