Jobba på Spa

Nedan visas lediga jobb på våra anläggningar.

Nordic Spa & Fitness

Massör och hudterapeut
Vi söker någon som vill leverera en femstjärnig spaupplevelse på ett av världens bästa spa, beläget mitt i Stockholm City.

Hooks Herrgård

Hudterapeut 100 %
Är du hudterapeut och drömmer om att jobba på Sveriges skönaste spa? Välkommen med din ansökan.

Färna Herrgård och Spa

Spa- och Hudterapeut
Färna Herrgård & Spa är beläget i vackra Bergslagen. Nu söker vi en spa- och hudterapeut på 70 % till vårt mysiga spa. Tjänsten är tillsvidare med start omgående.

Falkenberg Strandbad

Extrapersonal Reception
Vi söker dig som har förmågan att få alla våra gäster att känna sig varmt välkomna i samma ögonblick som de kliver innan för dörrarna!

First Hotel Billingehus

Hudterapeut
Wellness Billingehus Gym & Spa söker en hudterapeut på ca 50 % under vår-sommar som övergår i ett vikariat på ca 75 % till hösten. Läs mer på hemsidan under lediga jobb.

Loka Brunn

Spa-/Hudvårdsterapeut
Vi söker dig som är spa- alt. hudterapeut för timanställning under framförallt kvällar och helger. Du ska ha utbildning som är godkänd enligt branschens krav samt erfarenhet av liknande uppdrag.

Stenungsbaden Yacht Club

Extrapersonal Spa
Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut, certifierad massör eller instruktör med flerårig vana av service och försäljning. I tjänsten ingår det reception och spavärdstid. Tjänsterna är extra timanställning vid behov.

Stenungsbaden Yacht Club

Gruppträningsinstruktör
Är du utbildad gruppträningsinstruktör som tycker om att stå i centrum och kunna bjuda på dig själv? Vi söker dig som är en glädjespridare med stark personlig utstrålning som kan få andra att skratta och ha kul samtidigt som de tränar! Vi tror att du är en person som ser träning och hälsa som en livsstil och att du brinner för att förmedla detta till andra. Vi söker främst instruktörer som vill hålla pass 1-2 ggr i veckan på vardagskvällar och helger.
1 2