Jobba på Spa

Nedan visas lediga jobb på våra anläggningar.

Hooks Herrgård

Spapersonal
För ett år sedan öppnade vi upp portarna till vårt nya Spa & Fitness i naturskön omgivning och med fantastisk sjöutsikt över Hookasjön. Nu söker vi medarbetare som tillsammans med oss kommer att erbjuda våra gäster en unik spaupplevelse med högsta kvalité och personligt bemötande.

Falkenberg Strandbad

Extrapersonal Reception
Vi söker dig som har förmågan att få alla våra gäster att känna sig varmt välkomna i samma ögonblick som de kliver innan för dörrarna!

First Hotel Billingehus

Hudterapeut
Wellness Billingehus Gym & Spa söker en hudterapeut på ca 50 % under vår-sommar som övergår i ett vikariat på ca 75 % till hösten. Läs mer på hemsidan under lediga jobb.

Loka Brunn

Spa-/Hudvårdsterapeut
Vi söker dig som är spa- alt. hudterapeut för timanställning under framförallt kvällar och helger. Du ska ha utbildning som är godkänd enligt branschens krav samt erfarenhet av liknande uppdrag.

Stenungsbaden Yacht Club

Extrapersonal Spa
Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut, certifierad massör eller instruktör med flerårig vana av service och försäljning. I tjänsten ingår det reception och spavärdstid. Tjänsterna är extra timanställning vid behov.

Stenungsbaden Yacht Club

Gruppträningsinstruktör
Är du utbildad gruppträningsinstruktör som tycker om att stå i centrum och kunna bjuda på dig själv? Vi söker dig som är en glädjespridare med stark personlig utstrålning som kan få andra att skratta och ha kul samtidigt som de tränar! Vi tror att du är en person som ser träning och hälsa som en livsstil och att du brinner för att förmedla detta till andra. Vi söker främst instruktörer som vill hålla pass 1-2 ggr i veckan på vardagskvällar och helger.

Varbergs Kusthotell

Kockar
Brinner du för att laga mat med passion och trivs i en fartfylld och händelserik restaurangmiljö? Är du vår nya kock?