Hundvänligt

Hundvänligt
Hooks Herrgård - Småland

Husdjur får vistas i ett begränsat antal hotellrum. Dock ej i allmänna utrymmen, förutom vid Bistrons på uteservering.

Hotell Mossbylund

Hundar får vara i de flesta hotellrum men vi vill gärna att gästen föranmäler så vi vet hur vi ska fördela rummen. Hunden får även vara med  på våra uteserveringarna. Har man ingen egen hund, får man gärna klappa och gå ut med vår egen hotellhund.

 

Marstrands Havshotell

Vi har ett antal hotellrum dit vi välkomnar hundar. På första våningen. Hundar är även välkomna i vår lobby/reception där det finns soffgrupper, samt vår veranda utomhus. Övriga utrymmen är inte hundtillåtna.

Smögens Hafvsbad - Bohuslän

Vi välkomnar hundar till utvalda hotellrum. Det är inte tillåtet att ha med hund i restaurangen eller på spaavdelningen.

Strömstad Spa & Resort
Vårt hotell har 12 rum som vi tillåter hund i, mot ett tillägg av 250 kr per vistelse.
Trosa Stadshotel & Spa - Södermanland

Hotellet har tre hundrum och tilläggsavgift för hund är 350 kr/vistelse. Hunden får vistas i Bistron och lounge så länge inga andra gäster är allergiska och säger till.

Badhotellet Tranås

Badhotellet är ett hundvänligt hotell, där bästa vännen får följa med och bo i särskilda hundrum och även vara med som sällskap i hotellets bistro.

Vadstena Klosterhotel

Hundar är varmt välkomna att följa med till oss. Vi har ett begränsat antal hundrum, så vänligen meddela om hunden ska följa med i samband med bokning.

Quality Hotel Frösö Park - Östersund

Hundar är mer än välkomna hos oss - vi har ett begränsat antal hundrum, hundar får bädd och skål. Hundar får vistas i allmänna utrymmen men av förklarliga skäl ej i t ex restaurang, gym och spa.

TanumStrand - Grebbestad

TanumStrand erbjuder både hundrum i hotellbyggnaden och särskilda stugor där hund är välkomna. Det går bra att ta med hundar på uteserveringarna men ej på restaurangen inomhus.