Yasuragi

Yasuragi

En japansk oas nästan mitt i Stockholm. På Hasseludden, 20 minuter från Slussen kan du stiga in i en helt annan värld. En värld som är präglad av japansk filosofi och sinnlighet.

Besök oss över dagen, unna dig en övernattning - eller flera, eller kom hit med kollegorna för det lilla men viktiga mötet - alternativt ta med hela koncernen för årets kick-off. Hos oss är alla besök lika viktiga oavsett om du kommer privat eller med anledning av arbetet.

I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I restaurang Teppanyaki har varje bord en egen kock som tillagar maten på en stekhäll vid bordets mitt medan du ser på. På japanska betyder teppan häll och yaki betyder grilla.

Det är enkelt att besöka oss. Du får badkläder och tofflor. I badet finns vår väldoftande tvål, schampo, balsam och kroppslotion. Precis som på ett japanskt onsen får du en yukata, en bomullsrock, när du besöker oss. Den bär du under hela din vistelse; i det japanska badet, under aktiviteter och behandlingar samt när du äter dina måltider. Under yukatan bär du alltid underkläder eller torra badkläder. Du får behålla den som ett minne av ditt besök.
 De japanska tecknen på rocken betyder “tur och lycka” och “sann glädje”. Och det är just det vi önskar dig som gäst.

Alla rum har utsikt mot Stockholms skärgård. Ett enklare rum med inredning i japansk stil.

OBS! Under perioden maj - oktober 2017 är det japanska badet avstängt för en omfattande ombyggnation. Under denna period tar vi bara emot konferensgäster. Till hösten hälsar vi Dig som spagäst varmt välkommen igen!

Aktuella erbjudanden

Yasuragi
Investera i dig
från 1590 kr / person
Ta dig tid på Yasuragi! Ge dig själv tid för återhämtning. Låt dig omslutas av vattnet i de varma källorna. Njut av hälsosam mat inspirerad av det japanska köket. Ta in enkelheten i att bara vara.
Besök hemsida Tillbaka till kartan