Vann Spa Hotell Konferens

Checka in. Andas ut. VANN är vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden. Gullmarn är Sveriges enda tröskelfjord med ett på många sätt unikt marint liv och den har därför blivit utsedd till marint skyddsområde.

När du har checkat in och ställt ner ditt bagage rekommenderar vi att du antingen klär på dig och går ut – den närmaste omgivningen bjuder på väldigt mycket som är värt att se – eller klär av dig och går ner till vårt spa. Här finns ovanligt mycket som talar för att du kommer att trivas.

I spaavdelningen finner du vatten både inne och ute. Stora Tjärnen, Lilla Tjärnen och på andra sidan panoramafönstren, Gullmarsfjorden. Med fjorden på utsidan och sex pooler och kar i olika former här inne har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. Utöver bad har du tre sorters bastu, relaxytor och ett stort urval tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland. Vi har även en strandbastu med bad i Gullmarsfjorden.

Restaurangen är stor och ljus och från många av borden har du utsikt över Gullmarn och stranden nedanför hotellet. Restaurangen är kravmärkt och vi arbetar i stor utsträckning med lokala och kortresta råvaror. Vi har egen bagare  som dagligen förser oss med nybakt bröd och bakverk. Sommartid öppnar vi upp vår utomhusterass och serverar bl a grillbuffé.

Besök hemsida Behandlingsmeny Meny Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Vann Spa
Vann Sommarpaket
fr 1195 kr / person
Upplev Västkustens bästa familjeresort. Övernattning, frukost, sommarbuffé, spaentré och aktivitetsprogram för hela familjen.