Skepparholmen

På Skepparholmen Nacka erbjuder vi spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Ljuset, vattnet, den skandinaviska designen - ja, allt tillsammans får dig att känna dig som hemma. Bara 20 minuter från Stockholm city.

I vårt spa, inspirerat av naturen och årstiderna, finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu - med hänförande utsikt över skärgården. Koppla av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på instruktörsledda pass. 

De flesta av rummen har fönster som vetter mot havet. Inredningen på vårt hotell är trivsamt och ombonat och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta även en promenad längs vår vackra udde med utsikt över Saltsjön.  

I vår restaurang lagar vi god och hälsosam mat från grunden. Vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. KRAV-certifierad restaurang. 

Välkommen hem till oss! Vi får dig att längta tillbaka. 

Film om oss

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Skepparholmen Nacka
Höstlov på spa 30/10-6/11
Från 1895 kr per person
Under höstlovet sänker vi åldersgränsen på spa till att gälla från 10 år så att hela familjen kan vara tillsammans. Vi erbjuder även spabehandlingar för barn. Njut av pooler, bastu, kallbad, relax & gym. Välkommen!
Boka
Eller ring och boka:
08-747 65 00
Skepparholmen Nacka
Söndagspaketet
Från 995 kr per person
För dig som söker avkoppling på vackert spa med pooler, bastu, relax, gym och kallbad. Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Välkommen!
Boka
Eller ring och boka:
08-747 65 00