Skepparholmen Nacka

Skepparholmen

På Skepparholmen Nacka erbjuder vi spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Ljuset, vattnet, den skandinaviska designen - ja, allt tillsammans får dig att känna dig som hemma. Bara 20 minuter från Stockholm city.

I vårt spa, inspirerat av naturen och årstiderna, finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu - med hänförande utsikt över skärgården. Koppla av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på instruktörsledda pass. Prova gärna vårt utbud av ekologiska behandlingar.

De flesta av rummen har fönster som vetter mot havet. Inredningen på vårt hotell är trivsamt och ombonat och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta även en promenad längs vår vackra udde, vid Hasseludden. 

 

I vår restaurang lagar vi god och hälsosam mat från grunden. Vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Restaurangen är KRAV-certifierad. Genom en balanserad kost bestående av protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter ser vi till att hålla ditt blodsocker på en jämn nivå så att du känner dig pigg och glad hela dagen. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön.

Aktuella erbjudanden

Skepparholmen Nacka
Lugn Fredag
fr 1875 kr / person
Njut av ett helt dygns fredagsmys på vackra Skepparholmen med kaffe och tebuffé, entré till spa, gym & träning, lån av badrock & tofflor, trerättersmiddag, övernattning och frukostbuffé.
Boka
Eller ring och boka - 08-747 65 00
Skepparholmen Nacka
Träna med D-Flex
1095 kr per person / person
David var en av de första att ta in personlig träning till Sverige och har som motto att det ska vara roligt att träna. Har bland annat varit PT för Mikael Persbrandt, Carola Häggkvist & Dr Alban.
Boka
Eller ring och boka - 08-747 65 00
Skepparholmen Nacka
ToppHälsas träningshelg 👟
3740 kr / person
Behöver du inspiration för att komma igång med din träning? ToppHälsa anordnar en härlig träningshelg hos oss 18-19/3 med duktiga inspiratörer. Varmt välkommen!
Boka
Eller ring och boka - 08-747 65 00
Skepparholmen Nacka
Taudien Training 25-26/3
2995 kr / person
En träningshelg som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Allt från yoga till löpskolning och funktionell träning.
Boka
Eller ring och boka - 08-747 65 00
Besök hemsida Tillbaka till kartan