Skepparholmen

OBS! Skepparholmen Nacka har sommarstängt 21/6-6/8

På Skepparholmen Nacka erbjuder vi spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Ljuset, vattnet, den skandinaviska designen - ja, allt tillsammans får dig att känna dig som hemma. Bara 20 minuter från Stockholm city.

I vårt spa, inspirerat av naturen och årstiderna, finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu - med hänförande utsikt över skärgården. Koppla av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på instruktörsledda pass. Prova gärna vårt utbud av ekologiska behandlingar.

De flesta av rummen har fönster som vetter mot havet. Inredningen på vårt hotell är trivsamt och ombonat och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta även en promenad längs vår vackra udde, vid Hasseludden. 

 

I vår restaurang lagar vi god och hälsosam mat från grunden. Vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Restaurangen är KRAV-certifierad. Genom en balanserad kost bestående av protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter ser vi till att hålla ditt blodsocker på en jämn nivå så att du känner dig pigg och glad hela dagen. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Skepparholmen Nacka
Lugn Fredag
fr 1995 kr / person
Njut av ett helt dygns fredagsmys på vackra Skepparholmen med kaffe och tebuffé, entré till spa, gym & träning, lån av badrock & tofflor, trerättersmiddag, övernattning och frukostbuffé.
Boka
Eller ring och boka:
08-747 65 00