Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda

Kosta Boda Art Hotel ett designhotell som exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hotellet är fyrstjärnigt och med en servicenivå som ska få dig att känna dig riktigt bortskämd. De olika hotellmiljöerna samt hotellrummen är designade av Kosta Bodas formgivare. 

På vårt spa finns möjlighet till djup avslappning i en rofylld oas samt genom motion och välgörande behandlingar hämta ny kraft och energi. Glaskonsten står även här i fokus, njut av en simtur med konstglasutställning under vatten.

Vi erbjuder lokaler för den lilla ledningsgruppen upp till 200 deltagare. Varför inte varva arbete med en unik upplevelse i glashyttan? Varje möte och event är unikt – det är vi också!

Avnjut en underbar måltid i hotellets restaurang – en upplevelse för både öga och gom. Vår matfilosofi är att tillaga klassisk men innovativ mat efter säsongens råvaror när de är som bäst, för att ge den bästa smakupplevelsen.

Kosta Boda Art Hotel finner ni mitt i Glasriket, Småland. I anslutning till Kosta glasbruk och Kosta Varumärkes Outlet. Här blandas upplevelser med rekreation och shopping allt i en miljö som andas glaskonst och design. Inom nära räckhåll finner ni flera glasbruk samt större städer som Växjö och Kalmar samt Öland.

Välkommen till Glashotellet!

Aktuella erbjudanden

Kosta Boda Art Hotel
Art Glass Experience
1795 kr / person
Glasinspirerad upplevelse – helpension med supé, lunch och frukostbuffé samt spaentré till vår unika spaavdelning med en pool med en konstglas utställning i botten. Missa inte den unika Glasbaren.
Kosta Boda Art Hotel
Days of experience
2995 kr / person
Glasinspirerad upplevelse med två hotellnätter, helpension med supé, lunch och frukostbuffé samt entré till vår unika spaavdelning med en pool med konstglasutställning i botten.
Boka
Eller ring och boka - 0478-34835
Kosta Boda Art Hotel
Art Glass Dining
1895 kr / person
En övernattning med 5-rätters supé, frukost och entré spa-avdelningen. Gäller ons-lör
Boka
Eller ring och boka - 0478-34835
Besök hemsida Tillbaka till kartan