Arken Hotel & Art garden spa

Arken Hotel & Art Garden Spa

Nära både hav och stad. Med tillgång till exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld värld. Arken Hotel & Art Garden Spa är just så. Vi har gjort vårt yttersta för att skapa en tillflyktsort där det är gott att bara vara.

Vårt koncept bygger på två huvudsakliga teman. Art står för konsten som vi synliggör via en egen konstutställning i lobbyn samt ett antal verk runt om i anläggningen. Garden syftar till vår koppling till det organiska och växande, dels i vår yttre miljö, dels inne i anläggningen där vi låter naturen ta plats.

Art Garden Spa är som en egen värld av njutning med gott om fria ytor och havet som fond. Här kan du njuta av bad i varma källor, vitaliserande vattenmassage, bastubad och vilsamma oaser såväl inomhus som utomhus. Naturen, årstiderna och de fem elementen influerar för att ge balans och harmoni. 

Köket erbjuder en varierad meny året runt, med det allra bästa som säsongen har att erbjuda. Drivkraften ligger i att alltid välja det genuina och lokala och det saknas inte kunnande och tillgång till goda drycker. 

När det gäller möten är vi en av Göteborgs största anläggningar och vårt läge vid havet ger en energiskapande inramning. Till hands finns 28 konferenslokaler med kapacitet och flexibilitet för upp till 1.000 deltagare. Dessutom har vi en egen hörsal och en stor festvåning.

Aktuella erbjudanden

Arken Hotel & Art garden spa
Vardagslyx
fr 1445 kr / person
En övernattning inkl. frukostbuffé. Tillgång till Art Garden Spa. På kvällen serveras ni en 3-rätters middag i vår restaurang. Lunchbuffé i vår spalounge på avresedagen. Lån av badrock och tofflor.
Arken Hotel & Art garden spa
Tjej- eller Grabbkväll
fr 1750 kr / person
En övernattning i enkelrum inkl. frukostbuffé. Tillgång till Art Garden Spa. Välkomst-tapas med öl/vin. 3-rätters middag. Lån av badrock och tofflor. Minst 4 pers.
Boka
Eller ring och boka - 031-726 25 08
Arken Hotel & Art garden spa
Varva ner efter jobbet
795 kr / person
En riktigt bra idé är att unna sig en skön avslutning på dagen. Hos oss innebär det en stund på Art Garden Spa och en 2-rätters middag. Det ger dig en härlig känsla av vardagslyx!
Boka
Eller ring och boka - 031-726 25 08
Arken Hotel & Art garden spa
Late Night Spa
1590 kr / person
Upplev det rofyllda Art Garden Spa under kvällstid fredag & lördag. Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken...
Boka
Eller ring och boka - 031-726 25 08
Besök hemsida Tillbaka till kartan
Faciliteter inkluderar
  • Relax
  • Uppvärmd pool
  • Bubbelpool
  • Ångbastu
  • Bastu
Urval av behandlingar
  • Helkroppsmassage
  • Ögonfransförlängning
  • Ansiktsbehandlingar
  • Ögonbehandlingar
  • Handmassage