Highlights 2022
Magnus Helgesson "Framgång lämnar spår"

Stärk er kultur och öka ditt företags välmående genom att använda de nycklar Magnus delar med sig av och som leder dig till framgång. Magnus grundfilosofi är att allt handlar om mänskliga behov och drivkrafter. Om du förstår vad som driver människor och organisationer, är ingenting omöjligt.

Superentreprenören Magnus Helgesson startade sitt första företag vid 12 års ålder. Resan fortsatte med skapandet av restaurangkedjan Harrys som idag omsätter 700 miljoner och idag är Magnus en av Sveriges största föreläsare.

 

Anna Dyhre "Är du tillräckligt attraktiv min vän?"

En av dagens föreläsare är Anna Dyhre som alltid ser till att ge publiken det lilla extra med sin sprudlande energi, humor och kunskaper inom området Employer branding. Anna är en erkänd influencer på området som ger oss både omvärldsspaning och konkreta tips på hur vi kan jobba smartare med att bli bättre och attraktivare som arbetsgivare. Anna har även skrivit tre böcker inom Employer branding och den senaste boken blev utsedd 2018 till årets Marknadsföringsbok. Anna har varit Sverigechef på Universum och har stor erfarenhet från att förstå vad som lockar och driver yngre medarbetare att skapa hållbara och attraktiva arbetsplatser

Anna Olbers "7 sekunder – Konsten att leverera ett briljant bemötande"

Hur kan du kan lära dig ta kontrollen över de första 7 affärskritiska sekunder som uppstår när en gäst kliver in i era lokaler? Från den fysiska miljön till det personliga bemötandet. Vi kommer prata om vikten av visioner, värderingar och varför vissa bolag lyckas plocka talangerna. Och vad är det egentligen som ligger bakom vår känsla i ett första intryck och om vi förstår det kan vi i så fall påverka? Genom att träna upp beteenden hos alla medarbetare som utgår från den egna gästresan så minimeras risken för slarvfel i gästbemötande och samtidigt skapas möjligheter till att leverera oförglömliga, personliga och i slutänden lönsamma intryck och avtryck.

Thomas Von Krusenstjerna "Från gilla till älska"
Från gilla till älska. Hur får du kunder och medarbetare att välja er? Vad är ett varumärke och vad är dess roll? Vad bygger kundvärde? Vad bygger medarbetarvärde? Hur kan vi bli arbetsplatsen där man själv vill jobba? Från sälj till säljande. Vad händer när kunder och medarbetare går från att sympatisera med er till att identifiera sig med er? Hur bygger du en unik plats och berättelse. Bli starkare tillsammans genom att bygga er individuella identitet.
Thomas von Krusenstjerna, entreprenör, affärsstrateg och grundare av flerfaldigt prisbelönta varumärkesbyrån Paradigm ger dig nycklar till att bygga ett attraktivt varumärke - både ur ett arbetsgivareperspektiv och kundperspektiv. 
Prova-på-behandlingar på spa

Flera av våra hudvårdsleverantörer erbjuder kostnadsfria prova-på-behandlingar. Behandlingarna utförs på VANNs Spaavdelning. Tidsbokning sker hos respektive utställare.

Galamiddag med höstfägring

Årets galamiddag blir en höstfiesta! Vi välkomnar den härligt krispiga höstluften och spavärldens stora högsäsong. Inspireras av naturens potpurri av vackra färger. Dresscode: Höstfägring!

Spa

Självklart har du tillgång till VANNs fantastiska spaavdelning under din vistelse. Njut av den sköna miljön och den härliga havsutsikten. Här finns ett stort utbud inomhus, varma källor utomhus och inte minst möjligheten till ett uppfriskande dopp i havet från bryggan.

Kajakpaddling

På tisdag förmiddag ges tillfälle att paddla kajak i vackra Gullmarsfjorden. Begränsat antal platser - förbokning (mer info kommer)

Skogsfloating

Möte med trädkronorna som tak. Möt naturen, er själva och gruppen i ett kreativt grupprum med trädkronorna som tak. Ni ligger i specialdesignade höj- och sänkbara hängmattor i en cirkelformad konstruktion och låter tankarna flöda fritt.

Helikoptertur

På tisdag förmiddag ges tillfälle att få vara med om en helikoptertur över Bohusläns magiskt vackra vyer. Begränsat antal platser - förbokning (mer info kommer)